A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Новини

Золочівська  ДПІ: скористайтесь правом на податкову амністію

Золочівська ДПІ: скористайтесь правом на податкову амністію

Золочівська ДПІ нагадує , що до 1 вересня 2022 року триває кампанія добровільного декларування активів фізичних осіб, з яких не були сплачені податки до 1 січня 2021 року  та передбачає сплату збору, розмір якого самостійно розраховується декларантом з вартості належних йому активів з урахуванням ставок такого збору та відображається ним в декларації.

11:22 14.12.2021

Відбулась комісія служби у справах дітей

Відбулась комісія служби у справах дітей

Сьогодні, 10 грудня 2021 року, голова райдержадміністрації Василь Маркевич провів засідання комісії служби у справах дітей. У роботі комісії взяли участь керівники районних служб та фахівці райдержадміністрації.

16:25 10.12.2021

В Золочівському районі діє інформаційно-консультаційний центр Національної служби посередництва і примирення.

В Золочівському районі діє інформаційно-консультаційний центр Національної служби посередництва і примирення.

 Відповідно до чинного законодавства про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) у Золочівському районі діє  (керівник центру Ференц Марія Володимирівна, т.в.о. начальника відділу паливно-енергетичного комплексу, економічного розвитку та сільського господарства Золочівської районної державної адміністрації ).

12:46 10.12.2021

Змінили місце проживання – не забудьте повідомити податкову

Змінили місце проживання – не забудьте повідомити податкову

Відповідно до п.70.7  Податкового кодексу фізичні особи - платники податків зобов’язані подавати до контролюючих органів відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки платника податків або повідомлення. Відомості про зміну даних подаються платником податку протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання відповідної заяви за формою 5-ДР до контролюючого органу за своєю податковою адресою, а фізична особа, яка не має постійного місця проживання в Україні, – до контролюючого органу за місцем отримання доходів або за місцезнаходженням іншого об’єкта оподаткування.

11:31 10.12.2021

Як відкривається спеціальний рахунок в банку для цілей добровільного декларування?

Як відкривається спеціальний рахунок в банку для цілей добровільного декларування?

Золочівська   ДПІ   нагадує , що для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування декларант має розмістити кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі та/або банківських металах на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України  до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

11:29 10.12.2021

Схвалено проект районного бюджету на 2022 рік.

Схвалено проект районного бюджету на 2022 рік.

 Сьогодні, 9 грудня 2021 року, на засіданні Колегії райдержадміністрації  Проєкт розроблено відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» та на підставі положень Бюджетної декларації на 2022-2024 роки. Проєктом районного бюджету на 2022 рік передбачено кошти на утримання районної ради в сумі 1341,7 тис.грн., в тому числі за рахунок субвенцій з державного бюджету на забезпечення окремих видатків районних рад, спрямованих на виконання їх повноважень в сумі 1297,9 тис.грн. Згідно вимог бюджетного кодексу схвалений проект передано на розгляд комісій при районній раді.

11:05 10.12.2021

Електронні лікарняні – новий формат

Електронні лікарняні – новий формат

Пенсійний фонд України нагадує, що з червня місяця поточного року в Україні почали видавати електронні листки непрацездатності. Е-лікарняний формується лише на застрахованих осіб, тобто тільки на офіційно працевлаштованих громадян. Аби перевірити чи роботодавець оформив офіційно з працівником трудові відносини, необхідно зайти на веб портал ПФУ в свій особистий кабінет.

11:43 09.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь