A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Новини

Нарада щодо реалізації у поточному році об'єктів в межах Програми Президента України  «Велике будівництво» та за кошти державного фонду регіонального розвитку

Нарада щодо реалізації у поточному році об'єктів в межах Програми Президента України «Велике будівництво» та за кошти державного фонду регіонального розвитку

Сьогодні під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика відбулась нарада з головами райдержадміністрацій, територіальних громад, замовниками будівництва та керівниками підрядних організацій об’єктів, які реалізуються у поточному році в межах Програми Президента України «Велике будівництво» та за кошти державного фонду регіонального розвитку.

15:57 22.11.2021

В Золочівському районі відбувся етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів

В Золочівському районі відбувся етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів

За інформацією начальника відділу освіти, охорони здоров'я, культури та спорту Золочівської райдержадміністрації Володимира Бартошика - цими вихідними 20-21 листопада у Бродівському закладі загальної середньої освіти № 2 відбувся другий етап II – го туру Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Найкращі учні з усіх територіальних громад Золочівщини прийняли участь у олімпіаді для визначення переможців та призерів з таких навчальних дисциплін – інформатика,екологія, французька німецька та англійська мови.

12:43 22.11.2021

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Сьогодні голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич провів щотижневу апаратну нараду за участі профільних заступників Богдана Гринишина та Віктора Олійника, керівника апарату райдержадміністрації Галини Семчишин та керівників відділів та служб Золочівської райдержадміністрації , керівників установ та організацій Золочівського району.

11:21 22.11.2021

Відзначено кращих працівників сільського господарства

Відзначено кращих працівників сільського господарства

Напередодні професійного свята заступник голови Золочівської райдержадміністрації Богдан Гринишин нагородив кращих працівників аграрної галузі Бущини та Бродівщини подяками Золочівської районної державної адміністрації.

18:05 21.11.2021

Створено Асоціацію футболу Золочівського району

Створено Асоціацію футболу Золочівського району

Сьогодні відбулись установчі збори з питань створення громадської організації "Асоціація футболу Золочівського району". Делеговані представники Федерацій футболу Буського, Золочівського районів та Асоціації футболу Бродівської міської громади дали старт новій громадській спілці,яка покликана об'єднати футбольну спільноту району в нових територіальних межах.

16:46 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь