A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Новини

Сьогодні відзначаємо 210-ту річницю від дня народження нашого славетного земляка – отця Маркіяна Шашкевича

Сьогодні відзначаємо 210-ту річницю від дня народження нашого славетного земляка – отця Маркіяна Шашкевича

6 листопада – 210-та річниця від дня народження нашого славетного земляка, талановитого письменника, поета, священника УГКЦ, культурно-громадського діяча, голови «Руської трійці» - отця Маркіяна Шашкевича. Будитель Галичини за своє коротке життя встиг зробити стільки, що йому поставлено пам'ятники, його іменем названо вулиці, площі, навчальні заклади, бібліотеки, йому створено літературно-меморіальні музеї. Маркіян Шашкевич – творець нової української літератури і українського національного відродження в Галичині, життя та сподвижницька діяльність якого залишила нам, нащадкам, приклад невичерпного духу та неймовірної самопожертви! Ми вдячні Світочу Галицької України, людині з великим серцем. Завдяки йому і таким, як він, ми з вами сьогодні вільно спілкуємося рідною українською мовою. Пам’ятаймо і шануймо ім’я Маркіяна Шашкевича! 

17:05 06.11.2021

Діти, позбавлені батьківського піклування, отримали квартири

Діти, позбавлені батьківського піклування, отримали квартири

Сьогодні, 5 листопада, у місті Глиняни відбулася урочиста церемонія вручення ключів від трьох квартир особам з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич, начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Володимир Лис та міський голова Глинян Володимир Чорнопис вручили ключі новим власникам квартир.

16:16 05.11.2021

Відбулося засідання комісії служби у справах дітей

Відбулося засідання комісії служби у справах дітей

Сьогодні, 4 листопада 2021 року, голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич провів засідання комісії служби у справах дітей. У роботі комісії взяли участь керівники районних служб та фахівці райдержадміністрації.

21:14 04.11.2021

Нарада з старостами територіальних громад району

Нарада з старостами територіальних громад району

Сьогодні, 3 листопада, у сесійному залі адмінбудинку у місті Золочів відбулася нарада зі старостами територіальних громад Золочівського району під керівництвом голови Золочівської райдержадміністрації Василя Маркевича.

18:27 03.11.2021

Податкова знижка: підстави для її нарахування та обмеженнях у наданні

Податкова знижка: підстави для її нарахування та обмеженнях у наданні

Головне управління ДПС у Львівській області нагадує, що порядок отримання податкової знижки визначено статтею 166 Податкового кодексу. Зокрема, податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб’єктами господарювання, – документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) – резидента у зв’язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів – фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати, у випадках, визначених ПКУ.

18:22 03.11.2021

Одноразове та добровільне  декларування активів

Одноразове та добровільне декларування активів

Золочівська   ДПІ нагадує,  що одноразове (спеціальне) добровільне декларування фізичними особами належних їм активів, придбаних за рахунок доходів, з яких не були сплачені податки до 1 січня 2021 року, проводиться до 01 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування. Серед активів, які декларуються:

18:15 03.11.2021

На  вебпорталі ДПС можна переглянути інформацію з реєстру платників, які використовують єдиний рахунок

На вебпорталі ДПС можна переглянути інформацію з реєстру платників, які використовують єдиний рахунок

Золочівська ДПІ повідомляє, що інформація за визначеним платником з реєстру платників, які використовують єдиний рахунок (крім реєстраційного номера облікової картки платника податків або серії (за наявності) та номера паспорта фізичної особи), є доступною на офіційному вебпорталі ДПС в рубриці Головна/Інформація з реєстрів (https://cabinet.tax.gov.ua/registers).

09:25 03.11.2021

Фінансовим управлінням Золочівської райдержадміністрації проведено аналіз виконання бюджетів Золочівського району за доходами  за 10 місяців 2021 року

Фінансовим управлінням Золочівської райдержадміністрації проведено аналіз виконання бюджетів Золочівського району за доходами за 10 місяців 2021 року

До загального фонду 8 місцевих бюджетів району за звітний період надійшло 617426,4 тис.грн. податків і зборів, що становить 84,74 відсотків уточнених річних призначень

20:18 02.11.2021

Заступник голови Золочівської  райдержадміністрації Богдан Гринишин взяв участь у відзначенні річниці створення ЗУНР

Заступник голови Золочівської райдержадміністрації Богдан Гринишин взяв участь у відзначенні річниці створення ЗУНР

Сьогодні, 1 листопада, у Красненській громаді відбулися заходи з нагоди 103-ї річниці створення ЗУНР, в яких взяв участь заступник голови Золочівської райдержадміністрації Богдан Гринишин.

17:55 01.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь