A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Офіс підтримки цивільного населення Золочівської РВАінформує про діяльність за тиждень, що минає

Дата: 08.12.2023 19:28
Кількість переглядів: 54

Офіс цього тижня продовжував надавати свої послуги, було опрацьовано анкети від внутрішньо переміщених осіб та надано понад 330 послуг.

  • гуманітарна допомога;
  • психологічні консультації.

Цього тижня в нас працювали:

Львівське відділення МФОЗНС "Регіон Карпат" NEEKA за підтримки УВКБ ООН в четвер проводили видачу нового дитячого одягу ZARA для діток з числа ВПО віком до 9 років та підгузників.

Психолог ККЦ Наталія Великанич – щодня проводить індивідуальні консультаці, також нею було проведено груповий захід для ВПО на тему «Техніки самодопомоги в кризових ситуаціях». Під час отримання гуманітарної допомоги дорослим, психологом було залучено дітей до ігрових активностей.

«Мальтійська служба допомоги України» - організація здійснює щотижневі виїзди у колективні центри розміщення. Та проводить прийом в приміщенні служби. Цього тижня працівники Мальтійської служби допомоги у рамках благодійної акції "Святий Миколай - дітям у потребі" відвідали сім'ї в смт. Поморяни та м. Золочеві і передали подарунки від св. Миколая, а також провели святковий захід для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб в шпиталі с. Білий Камінь.

Юхимук Людмила – психолог. Організація UNICEF NEEKA. Працювала в школі с.Зозулі: тема «Сприяння гармонії та співпраці у початковій школі» (6-9 років). Метою заходу було налагодити позитивний психологічний клімат та згуртувати клас, а також налагодити комунікацію.

Ще одна тема яка була розкрита : «Особистий розвиток: вперед до успіху і досягнення мети» (10-14 років) допомога учням у формуванні усвідомлення поняття «життя», і визнання своїх особистих цінностей.

«Знайди свій шлях. Розуміння - обрання улюбленої справи» (12-15років). Допомогти зрозуміти вибір професійної справи на основі індивідуальних властивостей, схильностей та здібностей.

Такі заняття стали можливими за сприяння фонду ООН UNICEF NEEKA, Міжнародний фонд «Регіон Карпат».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь