A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Новини

За матеріалами #СБУ оголошено про підозру у державній зраді «політичному експерту»: діяв на шкоду національним інтересам України

За матеріалами #СБУ оголошено про підозру у державній зраді «політичному експерту»: діяв на шкоду національним інтересам України

Спецслужба припинила діяльність скандального «журналіста», який здійснював протиправну діяльність на шкоду інформаційній безпеці України.

14:35 31.03.2022

До уваги страхувальників!

До уваги страхувальників!

Електронний реєстр листків непрацездатності Пенсійного фонду України відновив свою роботу в повному обсязі. Усі е-лікарняні, за якими роботодавці не встигли оформити заяву-розрахунок через відсутність доступу до реєстру, тепер можуть бути опрацьовані та подані до Фонду соціального страхування України на оплату.

14:56 25.03.2022

Офіційно щодо запобігання розголошенню інформації під час дії правового режиму воєнного стану

Офіційно щодо запобігання розголошенню інформації під час дії правового режиму воєнного стану

Відповідно до наказу начальника Львівської обласної військової адміністрації від 17.03.2022 року № 24/22 РОЗГОЛОШЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ під час дії правового режиму воєнного стану підприємств, установ, організацій, що належать до сфери оборонно-промислового комплексу України, які розташовані та діють на території Львівської області поширювати виключно після погодження із:

09:58 18.03.2022

Рекомендації для населення у разі виявленні підвищення рівня радіаційного фону та радіаційного забруднення в навколишньому середовищі

В населених пунктах і районах, де виявлено радіоактивне забруднення, або у напрямку яких рухається радіоактивна хмара, подається сигнал “Радіаційна небезпека”. За цим сигналом необхідно надягнути засоби захисту органів дихання – респіратори, протипилові тканинні маски або ватно-марлеві пов'язки, протигази і йти у сховища або протирадіаційні укриття. З собою взяти запас продуктів харчування і води, медикаменти, предмети першої необхідності.

15:21 07.03.2022

Що робити під час артилерійського обстрілу

Артилерійський обстріл – один із найбільш небезпечних видів вогневого враження. Рятувальники Донецької області склали інструкцію, як убезпечитися під час ворожого нападу.

15:10 07.03.2022

ПАМ’ЯТКА Щодо збору продуктів харчування та приготування їжі для гуманітарних потреб та для військових

Звертаємо увагу на основні рекомендації для роботи гуманітарних штабів із збору продуктів харчування, з метою профілактики харчових отруєнь та харчових токсикоінфекцій. Дотримання таких простих правил може врятувати цивільне та військове населення від харчових отруєнь та харчових токсикоінфекцій :

14:56 07.03.2022

Нагадуємо! На Золочівщині розгорнуто Гуманітарні штаби!

Дякуємо друзям з Золочівської територіальної громади за матраси і покривала та Заболотцівської територіальної громади -  с.Лучківці, с.Ясенів за передані продукти та вареники, Бродівської та Красненської територіальних громад за передану гуманітарну допомогу для наших захисників.

09:40 04.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь