A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Новини

Задекларуйте активи, набуті без сплати  податків

Задекларуйте активи, набуті без сплати податків

Золочівська ДПІ нагадує, що до 01 вересня п.р. триває кампанія одноразового(спеціального) добровільного декларування. Це особливий порядок декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи були одержані (набуті) такою особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори. Добровільна декларація подається особисто декларантом через Електронний кабінет в електронній формі, з накладенням електронного цифрового підпису. Платник самостійно визначає суму активів, з яких не було сплачено податки, та суму одноразового збору до сплати. 

10:05 23.02.2022

СБУ оприлюднила розмови бойовиків «Л/ДНР», які днями обстрілювали мирне населення на сході країни (відео)

СБУ оприлюднила розмови бойовиків «Л/ДНР», які днями обстрілювали мирне населення на сході країни (відео)

Співробітники СБУ отримали розмови бойовиків так званих «ЛНР» і «ДНР», які у лютому 2022 року почали ескалацію подій на Донбасі. На оприлюднених записах чути, як терористи та мешканці тимчасово окупованих територій:

18:06 22.02.2022

У райдержадміністрації відбулося засідання координаційної ради

У райдержадміністрації відбулося засідання координаційної ради

21 лютого 2022 року заступник голови Золочівської райдержадміністрації Богдан Гринишин провів засідання Координаційної ради з питань сімейної політики при районній державній адміністрації.  На засіданні погодили план роботи на 2022 рік, а також розглянули такі питання: 1) про механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та надання потерпілим практичної допомоги. 2) Про впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації у Золочівському районі.

18:37 21.02.2022

До уваги страхувальників, застрахованих осіб та потерпілих на виробництві

До уваги страхувальників, застрахованих осіб та потерпілих на виробництві

Золочівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області повідомляє, що постановою правління Фонду соціального страхування України «Про внесення змін до структурних органів Фонду соціального страхування України та граничної чисельності працівників Фонду соціального страхування України» від 18.11.2021 №35 з 01 березня 2022 року затверджено нову структуру робочих органів виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

14:14 21.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь