A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Золочівщині ще у двох громадах розпочався опалювальний сезон

Дата: 15.10.2024 12:24
Кількість переглядів: 18

Так, починаючи від сьогодні у Красненській громаді розпочався опалювальний період 2024-2025 років. А з 16 жовтня стартує опалювальний сезон у Підкамінській громаді.

 

Відповідно до розпорядження голови Красненської селищної ради №294 від 14.10.2024 року «Про початок опалювального періоду 2024 – 2025 рр. на території Красненської селищної територіальної громади». Увімкнули опалення для закладів освіти та охорони здоров’я  з 15 жовтня 2024 року. Також керівники вищезгаданих установ та закладів повинні призначити відповідальних осіб за безперебійну безпечну роботу котелень; провести інструктажі для обслуговуючого технічного персоналу; покласти персональну відповідальність за дотримання вимог порядку підключення котелень та їх забезпечення, безперебійної роботи системи опалення зазначених установ та закладів на їх керівників.

 

Згідно з розпорядженням голови Підкамінської селищної ради № 03-04/78 від 15 жовтня 2024 року «Про початок опалювального сезону 2024/25 років» розпочнеться опалювальний сезон на території селищної ради від завтра, 16 жовтня. А керівники відповідних закладів повинні суворо дотримуватися температурних режимів роботи котелень, а також проводити відключення чи переводити у режим мінімального споживання енергоресурсів системи теплопостачання у неробочі дні, а за умови, що ппротягом трьох діб середньодобова температура зовнішнього повітря перевищує +8 °C. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь