A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Офіс підтримки цивільного населення Золочівської РВА інформує про діяльність за тиждень, що минає

Дата: 26.07.2024 16:35
Кількість переглядів: 11

Офісом цього тижня було опрацьовано анкети від внутрішньо переміщених осіб та надано наступні послуги:

-              психологічні послуги;

-              роздача гуманітарної допомоги.

На цьому тижні працівники Центру психологічного супроводу та підтримки Мальтійська служба допомоги Золочівщини надавали індивідуальні консультації в кабінеті МСД. Також, провели захід в осередку тимчасового проживання ВПО у смт. Олесько. З дорослими здобували навички в періоди стресу. Усвідомили, що коли ми включаємось у життя, приділяємо увагу іншим, зосереджуємося на тому, що робимо, ми набагато краще справляємось зі стресом. У групі дітей віднаходили позитивні емоції, пов'язані з п'ятьма органами чуття; весело розважались з допомогою рухових активностей, змагались в інтелектуальних іграх; з допомогою пластиліну створювали своє "Дерево сили".

Психолог ККЦ працювала на виїздах по групових заняттях з молоддю району. Також було проведено індивідуальні консультації та бесіди з місцевим населенням та ВПО.

БО «Карітас Золочів УГКЦ» забезпечив внутрішньо переміщених осіб наступними видами допомоги:

-              видача одягу, засобів індивідуальної гігієни, дитячого харчування;

-              команда «Карітас Золочів УГКЦ» відвідала дитячий будинок у селі Сасів. Зіграли у волейбол та інші цікаві ігри з м’ячем. Активні командні ігри допомагають дітям та молоді розвинути соціальні та комунікативні навички, навчитися слухати та розуміти інших, а також працювати в команді та досягати спільних цілей.

Завдяки цим заходам, БО Карітас Золочів УГКЦ не лише забезпечує нагальні потреби, а й сприяє зміцненню психологічного та соціального добробуту різних груп населення.

24 липня в приміщенні Золочівськоі філіі Львівського обласного центру зайнятості відбувся тренінг з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів. Тренінг провела група інформування Швейцарського «Благодійного фонду з протимінної діяльності ФСД в Україні» в партнерстві з УВКБ ООН Благодійний фонд «Рокада». Такі тренінги є надзвичайно важливими для забезпечення безпеки громадян. Під час заходу присутні дізнались про правила безпечного поводження з вибухонебезпечними предметами та як уникнути небезпечних ситуацій.

Робота офісу сприяє покращенню умов життя внутрішньо переміщених осіб, надаючи необхідну психологічну та юридичну допомогу. Крім того, регулярні виїзди психологів та проведення арт-терапії створюють безпечний простір для емоційного вираження та зцілення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь