A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Відбувся брифінг Офісу Президента України з питань забезпечення потреб енергосектору та підготовки до осінньо-зимового періоду 2024-2025 років

Дата: 18.07.2024 17:00
Кількість переглядів: 35

Участь в брифінгу, у форматі відеоконференції Zoom, взяли перший заступник голови Золочівської районної державної адміністрації Михайло Кулик та керівники територіальних громад Золочівського району.

На брифінгу піднімались важливі питання ефективної підготовки енергосистем до зимового періоду, що є критично важливим для забезпечення стабільного функціонування енергетичного сектора в умовах війни. Обговорювалось розв'язання проблем, пов'язаних із браком потужностей та ресурсів, пошкодженням критичної інфраструктури внаслідок ворожих обстрілів. Усе це вимагає комплексного підходу та активних дій, а саме – впровадження сучасних технологій, модернізація інфраструктури, створення запасних ресурсів та розвитку альтернативних джерел енергії.

Учасники зустрічі мали можливість сформулювати проблемні питання до присутніх на брифінгу міністрів та представників регуляторних органів.

Здійснення комплексу заходів, що обговорювались на зустрічі, сприятимуть підвищенню надійності енергосистеми та забезпеченню енергетичної безпеки в зимовий період. Спільні дії усіх гілок влади дадуть змогу стабілізувати енергосистему країни, і тим самим наблизити нашу спільну Перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь