A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

У Золочеві відбулися урочистості з нагоди 9-ї річниці створення Національної поліції України

Дата: 04.07.2024 16:36
Кількість переглядів: 40

Історія формування правоохоронних органів Української держави як основної структури захисту прав і свобод людини розпочаласяся ще задовго до здобуття Незалежності у 1991 році. Однак нового демократичного змісту ця правоохоронна структура набула лише у липні 2015 року, коли, з метою запозичення успішного досвіду реформ закордонних партнерів, було створено Національну поліцію України. Першим містом, у якому запрацювала патрульна поліція, було місто Київ, де 4 липня 2015 року, на Софійській площі, співробітники нової поліції склали присягу на вірність Україні. Відтак Указом Президента України від 4 квітня 2018 року № 97 встановлено, що День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня.

З нагоди 9-ї річниці створення Національної поліції України у Золочівському палаці культури ім. І. Білозора відбулися урочистості. На захід завітав перший заступник начальника Золочівської районної військової адміністрації Михайло Кулик, який привітав поліцейських із професійним святом і нагородив грамотами. Також у заході взяли участь керівництво місцевого самоврядування, державних установ, працівники поліції та запрошені гості.

Сьогодні кожен з власного досвіду оцінює роль поліції у сучасному суспільстві, надає свою суб’єктивну оцінку, але важко уявити собі який би кримінальний хаос огорнув наше життя без працівників поліції, без їхньої щоденної служби, часто з ризиками для власного життя. Тож бажаємо усім нашим правоохоронцям міцного здоров’я, безпечної служби, мирного неба і завжди бути гордістю в очах своєї країни!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь