A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Офіс підтримки цивільного населення Золочівської РВА інформує про діяльність за тиждень, що минає

Дата: 29.06.2024 10:59
Кількість переглядів: 34

Цього тижня Офіс підтримки цивільного населення надав такі послуги:

-              юридичні консультації;

-              індивідуальні психологічні консультації;

-              видача гуманітарної допомоги.

Ці послуги маємо можливість надавати завдяки директору палацу культури ім. Білозора п. Юрію Сидоровичу та «Штабу допомоги Золочів» Каті Тихоновій. Дякуємо за надане приміщення та допомогу.

Цього тижня:

"Я - Маріуполь" – центр підтримки маріупольських переселенців у Львові та Львівській області. Центр надає комплексну та системну підтримку, яка допомагає їм адаптуватися до новихЯ обставин, подолати труднощі та розпочати життя з нуля.

Маріупольські родини отримують різнопланову допомогу в одному місці – в затишній та комфортній атмосфері. Тут надається:

-              Гуманітарна підтримка – продуктові набори

-              Юридичні консультації (відновлення документів, виплати по ВПО, встановлення факту смерті/народження, компенсація за втрачене житло, отримання пільгової пенсії, порядок перетину кордону, пошук зниклих родичів, трудові спори/звільнення/отримання ЗП та ін.)

-              Консультації та послуги адміністратора ЦНАП (витяг з реєстру територіальної громади (РТГ) про місце реєстрації, витяг з РТГ про всіх зареєстрованих за адресою для власників (співвласників) житла, внесення/зміна відомостей до РТГ, зняття з зареєстрованого місця проживання (в т.ч. померлої особи), подання інформаційного повідомлення про пошкоджене/зруйноване майно, надання довідки про перебування на квартирному обліку, витяг про реєстрацію об’єкта в РПЗМ, наповнення Реєстру пошкодженого та знищеного майна відомостями від власників приватних будинків, комерційних об’єктів (прийняття анкет), консультації щодо пакету документів для подачі заяви на компенсацію за знищене/пошкоджене майно.)

-              Індивідуальний соціальний супровід та інформаційна підтримка маріупольських військовослужбовців та їхніх родин

-              Допомога з працевлаштуванням: від пошуку вакансій до фактичного оформлення на роботу, від перенавчання до підвищення кваліфікації

-              Ігрові простори, де на певний час можна залишити дитину під наглядом професійного вихователя

-              Організація дозвілля для всіх вікових груп, яке допомагає єднатися, соціально адаптуватися та інтегруватися у нову громаду

-              Розв’язання індивідуальних питань за запитом та пошук можливостей для надання підтримки.

На цьому тижні фахівці Мальтійської служби Золочівщини надавали індивідуальні консультації в кабінеті МСД. Також провели індивідуальну та групову роботу в місцях тимчасового проживання ВПО.

Психолог ККЦ працював на виїздах по групових заняттях з арт-терапії. Також було проведено індивідуальні консультації та бесіди з місцевим населенням та ВПО.

БО БФ Карітас Золочів УГКЦ: в рамках проєкту "Творимо Добро" організовано поїздку людям похилого віку. В рамках проєкту Центр Життєстійкості фахівці провели тренінг «Самодопога +» для ВПО, проводили ігрові терапії для мешканців громади. Терапія – плетення віночків. Життєстійкість – це вміння гідно проходити будь-які випробування. Саме вона потрібна кожному з нас, щоб віднаходити внутрішню силу, допомагати своїм рідним та навіть незнайомим людям, адже коли ми об’єднані - ми непереможні. Місія центрів життєстійкості – допомагати та бути поруч у важкі хвилини, надавати інструменти для психологічної стійкості різним віковим категоріям українців.

БФ Право на захист продовжує співпрацю у Золочівському районі, надавали консультацію для внутрішньо переміщених осіб з м. Маріуполь.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь