A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

У Золочеві уже вкотре відбулась зустріч із родинами військовослужбовців, які загинули, зникли безвісти, потрапили в полон, отримали поранення

Дата: 11.06.2024 14:11
Кількість переглядів: 58

Метою зібрання є допомогти та надати якісні юридичні, соціальні та адміністративні послуги без зайвої бюрократії ветеранам війни, їхнім сімʼям, родинам полеглих воїнів.

У зустрічі взяли участь Віктор Олійник, заступник начальника Золочівської РВА; Властимира Шкрибало, юристка Офісу підтримки родин військових, керівництво та представники Золочівської та Поморянської громад. Також були присутні представники поліції, ТЦК СП, військових частин, керівники і очільники провідних напрямів області і району, які відповідальні за соціальні та юридичні потреби військовослужбовців і їхніх родин.

Оскільки зустріч відбувається у форматі діалогу — кожен присутній мав змогу отримати розʼяснення від фахівців. Найголовнішими постають питання оформлення соціальних і пенсійних виплат для родин загиблих. Зокрема обговорили, як правоохоронні органи мають комунікувати із ріднею загиблих військовослужбовців та які особливості проведення ДНК-експертиз. Важливою є інформація про алгоритми пошуку зниклих безвісти, отримання посвідчень УБД, перепоховання загиблих, пільги для ветеранів та їхніх родин тощо. Це свідчить про те, що такі зустрічі — це важливий майданчик комунікації для двох сторін, які мають одну мету — допомогу.

Варто зазначити, що ці зустрічі на Львівщині відбуваються постійно за сприяння Координаційного центру з підтримки цивільного населення Львівщини. Такі центри при Львівській ОВА та офіси у районах створені з ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького, керівниця Координаційного центру підтримки цивільного населення при ЛОВА — Галина Бордун.

Більше інформації можна отримати тут:

Контакти та адреса офісів КЦ міст районного значення та центрів психосоціальної допомоги на карті: https://loda.gov.ua/project/57381.

Телефон Гарячої лінії Львівській області 112.

Якщо ви чи ваші близькі потребують допомоги, заповніть анкету: http://surl.li/fyhjr.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь