A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

У Золочеві відбулася урочиста академія до 160-ї річниці від дня народження Кирила Трильовського та 110-ї річниці відродження українського війська

Дата: 26.05.2024 22:58
Кількість переглядів: 57

“Гей, там на горі Січ іде”, – пісня, яку знає кожен. Її автором є Кирило Трильовський.

На Львівщині 2024 рік проголосили роком засновника Українського січового стрілецтва Кирила Трильовського. Символічно, що найбільше згадували про нього саме сьогодні, у День міста Золочева — коли найбільш відчутно звʼязок поколінь та власну історичну причетність.

Урочиста академія до 160-ї річниці від дня народження Кирила Трильовського та 110-ї річниці відродження українського війська відбулась у Золочівському палаці культури ім. Ігоря Білозора. Назва академії є промовиста – “В чистій любові до краю” – і відображає провідну ідею наших захисників і захисниць.

Подію, присвячену нашому землякові і воїнам України, відвідали заступник начальника Золочівської РВА Богдан Гринишин та колектив Золочівської адміністрації.

Ведучі заходу розповіли історію Кирила Трильовського від народження в селі Богутин і до встановлення його як особистості. Поміж це, співочі і танцювальні колективи Золочівщини, оркестр Навчального центру Національної Гвардії України, запрошені гості зі Львова відтворили на сцені дух тодішньої епохи – січового стрілецтва та визвольної боротьби. Коли за Україну боролись, так як борються сьогодні.

Слава українським Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь