A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Офіс підтримки цивільного населення Золочівської РВА інформує про діяльність за тиждень, що минає

Дата: 18.05.2024 12:05
Кількість переглядів: 41

Офіс підтримки цивільного населення цього тижня продовжував надавати свої послуги, було опрацьовано анкети від внутрішньо переміщених осіб та надано послуги:

- юридичні консультації

-групові та індивідуальні психологічні консультації

 Цього тижня :

БО Данська рада у справах біженців / DRC - юрист Софія провела роз’яснювальну сесію для ВПО, та надали індивідуальні консультаціі.

На цьому тижні фахівці Мальтійська служба допомоги Золочівщини надавали індивідуальні консультації в кабінеті МСД. Також, провели ряд групових заходів в освітньому просторі, місцях тимчасового проживання ВПО та Буському терцентрі.

Юхимук Людмила – психолог організації UNICEF NEEKA працювала в школах с.Ясенівці та м.Золочів. Тема Особистий розвиток: вперед до успіху і досягнення мети (11-14 р.). Допомогти учням формувати усвідомлене розуміння поняття «життя», його унікальності, і визнання своїх особистих цінностей.Сприяння гармонії та співпраці у початковій школі (6-8 р.). Налагодити комунікацію та згуртувати клас.иОсобистий розвиток: вперед до успіху і досягнення мети (12-14 р.) Допомогти учням формувати усвідомлене розуміння поняття «життя», його унікальності, і визнання своїх особистих цінностей. Сприяння гармонії та співпраці працювала у початковій школі (6-8 р.) Налагодити позитивний психологічний клімат та згуртувати клас, а також налагодити комунікацію.Такі заняття стали можливими за сприяння фонду ООН UNICEF NEEKA, Міжнародний фонд «Регіон Карпат»

БО "БФ " Карітас Золочів УГКЦ" разом з вихованцями фонду Милосердний самарянин провели спільні заходи до Дня матері, Дня вишиванки, арт-терапія з психологом Центру життєстійкості. Ще видавали гігієну людям в важкій життєвій ситуації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь