A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Львівщині обговорили актуальні питання при призначенні та здійсненні соціальних виплат та допомог для ВПО

Дата: 15.05.2024 16:10
Кількість переглядів: 74

13-14 травня у Львові відбувся дводенний тренінг для працівників управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій та міських рад Львівської області.

Тема тренінгу: «Актуальні питання при призначенні та здійсненні соціальних виплат та допомог для внутрішньо переміщених осіб (ВПО)».

Організатори заходу - Норвезька рада у справах біженців в Україні (NRC) у співпраці з Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у Львівській області.

Участь у тренінгу від Золочівського району взяли начальник Управління соціального захисту населення Золочівської РДА Вікторія Шумакова та завідувач сектором юридичного забезпечення та з питань персоналу Марія Комінко.

На тренінгу розглянуто актуальні питання щодо умов виплати допомоги на проживання ВПО з 1 березня 2024 року, розглянуто законодавчі зміни у призначенні компенсацій за надання соціальних послуг на непрофесійній основі, судова практика, нормативне регулювання підтвердження факту догляду, розглянуто особливості призначення допомоги малозабезпеченим сімʼям. Розглянуто процедуру проведення ГУ Нацсоцслужби у Львівській області перевірки місць фактичного проживання/перебування ВПО.

Психологиня Мальтійської служби провела тренінг щодо стрес менеджменту як основи профілактики професійного вигорання та щодо особливості роботи з вразливими категоріями населення.

Провідний юрист NRC Дмитро Ханас презентував діяльність Норвезької ради у справах біженців та проєкту «Інформування, консультування та правова допомога» (ICLA), а також обговорили судову практику у питаннях продовження виплат допомог на проживання та відмови в її призначенні за заявою.

Захід пройшов в режимі питання-відповідь.

Учасникам тренінгу вручено Сертифікати про проходження тренінгу.

Дякуємо за високу організацію тренінгу, за надане проживання, харчування учасників, за професіоналізм та високу компетентність.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь