A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Офіс підтримки цивільного населення Золочівської РВА інформує про діяльність за тиждень що минає

Дата: 03.05.2024 16:44
Кількість переглядів: 20

Офісом підтримки цивільного населення цього тижня було надано такі послуги:

  • юридичні консультації,
  • індивідуальні психологічні консультації.

Цього тижня відбулись наступні заходи:

Робота БО «Карітас Золочів» цього тижня була дуже активна, адже з 15 квітня у Золочівській територіальній громаді функціонує «Центр життєстійкості». Громадяни мали можливість ознайомитись з діяльністю проекту, поспілкувалися з працівниками, дізнатись, з якими питаннями можна звертатися в центр. Зіштовхуючись зі стресом, у тому числі через війну, не кожен може самостійно допомогти собі. Проте, турбота про своє емоційне здоров’я є надзвичайно важливою. Нагадуємо, що отримати безоплатну фахову допомогу та консультації спеціалістів можна безпосередньо у Золочівській громаді, звернувшись до «Центру життєстійкості» в БО «БФ «Карітас Золочів УГКЦ».

4 складові Програми життєстійкості:

Кейс-менеджмент - оцінка звернень громадян та первинний скринінг потреб людини з подальшим направленням до необхідних фахівців.

Надання соціальних послуг - групові заняття, тренінги та увесь спектр послуг з психосоціальної підтримки. За потреби, у Центрах життєстійкості можуть бути додатково організовані ряд інших послуг: первинна правнича підтримка, консультацій щодо питань зайнятості, супровід ветеранів та інше - ті послуги, яких потребують мешканці конкретної громади.

Координація волонтерських активностей - оперативне реагування на ті потреби, які виникатимуть у громаді, та акумуляція волонтерського потенціалу навколо цих потреб.

Сімейний простір для підтримки родин: організація активностей та занять для дітей, навчання батьків, проведення заходів для родин. Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?” Першої леді Олени Зеленської.

В рамках проекту «Творимо добро» відбулась видача продуктових наборів до великоднього кошика, в тому числі пасок, особам похилого віку, що знаходяться в складних життєвих обставинах. Соціальні працівники надали потребуючим 50 продуктових наборів.

БО «Право на захист» - юрист Роман провів індивідуальні консультації для ВПО, по відновленню втрачених документів, та встановлення громадянства.

На цьому тижні фахівці Мальтійської служби Золочівщини надавали індивідуальні консультації в кабінеті МСД, а також за місцем проживання сімей ВПО.

Юхимук Людмила – психолог. Організація UNICEF NEEKA.

Працювала в школах м.Золочів. Тема «Мандрівка в країну емоцій» дітей віком 5-6 років. «Сприяння та гармонії та співпраці у початковій школі для дітей 6-9 років.

Такі заняття стали можливими за сприяння фонду ООН UNICEF NEEKA, Міжнародний фонд «Регіон Карпат».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь