A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Очільник Золочівщини Василь Маркевич провів нараду з керівниками територіальних громад району

Дата: 24.04.2024 12:59
Кількість переглядів: 30

"Провів сьогодні без перебільшення важливу нараду, що передовсім стосувалась цивільного захисту населення району та роботи в умовах можливого обмеження електропостачання", - повідомив начальник Золочівської РВА Василь Маркевич.

Участь у  роботі наради взяли голови громад району, керівники Золочівського РВП ГУ НП і Золочівського РВ ГУ ДСНСУ у Львівській області та Золочівського РЕМ ПАТ «Львівобленерго».

"Обговорення велось про те, як не порушити життєдіяльність громад в умовах обмеженого енергопостачання та розпочати підготовку до комплексної перевірки виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту. У фокусі розмови також була тема приведення фонду захисних споруд навчальних закладів до використання за призначенням, як тільки на це будуть відповідні умови.

До слова, на Золочівщині планують встановити комплекти відеоспостереження з функцією розпізнавання номерів та відеоаналітикою детектора обличь. Розмова велась у рамках обговорення участі у Комплексній програмі «Безпечна Львівщина».

Також разом з учасниками засідання підвели підсумки опалювального сезону 2023-2024 років та обговорили план підготовки до теперішнього та наступного років.

Дякую сьогодні усім за конструктивну  роботу, розуміння проблем та питань, що вимагають злагоджених дій усіх гілок влади та напрацювання спільної стратегії для їх розв’язання", - додав очільник Золочівщини.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь