A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Золочівщині триває підготовка до ІІІ етапу всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

Дата: 02.04.2024 18:21
Кількість переглядів: 60

Заступник начальника Золочівської РВА Віктор Олійник здійснив робочий візит з метою огляду місць проведення районного етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» у місто Буськ, де оглянув зал Буської ДЮСШ. Адже саме тут будуть проводитися змагання з футзалу.  Також проінспектував спортивний зал Бродівськоі гімназії імені Івана Труша, де будуть проводитися змагання з волейболу.

За результатами  перевірки Віктор Олійник зазначив, що дані локації повність готові до проведення ІІІ етапу всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Подякував тренерам та організаторам за проведення на належному рівні ІІ етапу змагань, висловив вдячність та сподівання, що так само пройде районний етап.

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» - це змагання серед учнів України під гаслом «Разом переможемо», які проходять за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Детальніше про те, як пройшов ІІ етап змагань на Львівщині за покликанням:  https://www.facebook.com/profile.php?id=61555697862720

В рамках робочого візиту у місто Броди Віктор Олійник побував у Бродівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4. Зараз тут проводиться підготовка до проведення національного мультипредметного тесту. Цього року вступники у заклади вищої освіти складають тестування з 4-х предметів: обов’язкових для всіх - української мови, математики, історії України,  а також одного предмета на вибір учасника з пропонованих - української літератури, фізики, хімії, біології, географії, англійської, німецької, французької, іспанської мов. Реєстрація на участь триватиме до 11 квітня.

Бажаємо наснаги та нових перемог усім командам всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги", а цьогорічним вступникам успіхів у складанні національного мультипредметного тесту!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь