A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Заступник начальника Золочівської РВА Богдан Гринишин з робочим візитом побував в Підкамінській громаді та провів виїзний прийом громадян

Дата: 29.03.2024 14:37
Кількість переглядів: 147

Сьогодні в селищі Підкамінь жителі громади, посадові особи місцевого самоврядування мали змогу поспілкуватись з посадовцем Золочівської райдержадміністрації з низки різноманітних питань.

Перед прийомом відбулась розмова з головою Підкамінської громади Богданом Бутинським, на якій передовсім було обговорено питання залучення коштів місцевого бюджету для допомоги Збройним Силам України. Окремо зупинились на проблематиці участі громади в державних і обласних Програмах соціально-економічного розвитку. Присутній на зустрічі провідний інспектор відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та з питань культури Володимир Адамець зосередив увагу на розвитку якісної комунікації та обміну інформацією між райдержадміністрацією і громадою.

Також керівник місцевого ЦНАПу Орися Квасюк ознайомила з його роботою, проблемами та планами на майбутнє. Нагадаємо, що проєкт місцевого сучасного центру надання адміністративних послуг Дія.Центр реалізований минулоріч в межах регіональної програми інформатизації "Цифрова Львівщина" на 2022 - 2024 роки.

Опісля відбувся особистий прийом громадян, на якому заявники звернулись з наступними питаннями: робота органів реєстрації актів цивільного стану, соціальна допомога вразливим верствам населення тощо.

Під час прийому заявникам надано обгрунтовані відповіді та роз’яснення . Звернення, які потребують додаткового вивчення, будуть опрацьовані відповідно до законодавства та в межах функціоналу і компетенції райдержадміністрації.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь