A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Коротко про головне на Золочівщині за минулу добу

Дата: 29.03.2024 10:24
Кількість переглядів: 136

Слава Україні!              

Сьогодні, 29 березня, розпочалася 765 доба героїчної боротьби Української нації проти російських загарбників.

Коротко про важливі події у Золочівському районі за минулу добу:

  • Три рази сирени сповіщали про повітряну тривогу. У двох випадках небезпека не справдилася. А вночі ворог застосував комбіновану атаку по нашій країні. Як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, Львівщину атакували ударні безпілотники та ракети. На Львівщині працювала ППО. Детальніше за покликанням: https://www.facebook.com/share/p/Xc4P1JtesG86XWQ6/?mibextid=WC7FNe
  • За повідомленням Львівобленерго через сильні пориви вітру сьогодні вночі спричинили знеструмлення у різних районах Львівської області, які пов’язані виключно зі стихією. Якщо ви побачили пошкоджені електромережі — одразу повідомте про ситуацію за номерами: 0-800-30-15-68 (цілодобово, безкоштовно) або на інші номери кол-центру: 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68. Залишити повідомлення також можна у чат-ботах «Львівобленерго» у Вайбері або Телеграмі: https://loe.lviv.ua/news/5438. Якщо через негоду впали дерева або гілки, травмувались люди, слід повідомляти екстрені служби за телефонами: 101, 112 або 103. Інформації про впровадження графіків на Львівщині немає!
  • Золочівським районним відділом поліції опрацьовано 35 звернень, 7 з ознаками кримінальних правопорушень, складено 56 адмінпротоколів.
  • Начальник Золочівської РВА Василь Маркевич взяв участь у нараді, яка відбулась у Львівській обласній військовій адміністрації. Темами для обговорення були: стан наповнення та актуалізації даних в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна, розгляд заяв на отримання компенсації за пошкоджене та знищене житло за програмою єВідновлення, стан реєстрації та наповнення проєктів в системі DREAM. Детальнішу інформацію можна прочитати на сайті: https://loda.gov.ua/news/98892
  • Золочівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області інформує: 29 березня вранці значний дощ, грози, місцями град, вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, вранці пориви 17 – 22 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).
  • На Золочівщині працює Офіс підтримки цивільного населення для ефективнішої допомоги внутрішньо переміщеним українцям за адресою: м.Золочів, вул.Пачовського, 7, тел. 067-471-03-29 (приміщення Управління соціального захисту населення) - https://www.facebook.com/profile.php?id=100086487252213.
  • Дбайте про свою безпеку під час повітряної тривоги, не нехтуйте правилами поведінки та дотримуйтеся усіх рекомендацій. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації! Будьте свідомими та бережіть себе!

Разом до Перемоги!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь