A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Підтримка аграрного сектору: на Золочівщині відбулась зустріч з аграріями району

Дата: 20.03.2024 15:23
Кількість переглядів: 56

Сьогодні в місті Золочів проведено робочу зустріч з аграріями та представниками органів місцевого самоврядування з метою підвищення рівня інформованості про можливості залучення фінансового ресурсу для розвитку аграрного бізнесу. Організатором зустрічі виступив Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації.

На початку учасників заходу привітав перший заступник голови Золочівської РВА Михайло Кулик та наголосив на важливості підтримки аграрного сектору в часі війни і забезпечення продовольчої безпеки держави.

Заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації, начальник управління економічного аналізу, стратегічного планування, розвитку сільських територій та фінансово-господарського забезпечення Людмила Гончаренко ознайомила присутніх з основними джерелами залучення фінансового ресурсу для розвитку аграрного сектору економіки.

Спікери заходу охопили широкий спектр питань, пов'язаних з залученням додаткових фінансових ресурсів для мікро- та малих виробників аграрної продукції. Основний пріоритет було акцентовано на підтримці та розвитку ветеранського аграрного бізнесу шляхом пільгового кредитування, можливості участі у програмі «Власний дім» в частині підтримки індивідуального житлового будівництва в сільській місцевості. Також було ознайомлено присутніх з вимогами законодавства про працю в умовах воєнного стану та наголошено на дотриманні правил охорони праці під час проведення весняно-польових робіт.

Більш детально з програмами підтримки аграріїв у 2024 році можна ознайомитись на сайті Золочівської райдержадміністрації в розділі "Актуально"за покликанням https://rda.org.ua/.../programi-pidtrimki-agrariiv-2024.../

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь