A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Заступник начальника Золочівської РВА Богдан Гринишин провів виїзний прийом громадян

Дата: 15.03.2024 15:57
Кількість переглядів: 39

Сьогодні в адміністративному центрі Красненської громади селищі Красне місцеві мешканці, посадові особи місцевого самоврядування, представники громадських організацій мали змогу висловити свої питання, скарги, пропозиції пов'язані з діяльністю державних та місцевих органів влади.

На особистому прийомі піднімались наступні питання: ремонту та утримання доріг, надання адміністративних послуг на місцях, відновлення окремих напрямків пасажирських перевезень автотранспортом і залізницею, інші питання соціального характеру. Була обговорена й низка проблем, а саме - добудова нового приміщення ЦНАПу в селищі Красне, завершення ремонту спортзалу у селі Задвір’я, очищення ділянки русла річки Гологірка тощо.

Окрім цього, керівники громадських організацій «Братства ветеранів національно-визвольної боротьби» Мар’ян Длугош та «Красненського братства ветеранів імені генерала Романа Шухевича» Володимир Михайлюк поділились напрямками своєї діяльності та запропонували організувати зустріч громадських ветеранських організацій у форматі «круглого столу» на районному рівні.

Під час прийому заявникам надано обґрунтовані відповіді та роз’яснення. Звернення, які потребують додаткового вивчення, будуть опрацьовані відповідно до законодавства та в межах компетенції районної військової адміністрації.

«Організація разом з громадами району виїзних прийомів дозволяє зблизити владу з громадянами, покращити комунікацію між ними та владними структурами, а також забезпечити більшу відкритість та прозорість у вирішенні питань громадського значення», - наголосив Богдан Гринишин наприкінці зустрічі.

В статті використано фотоматеріали Красненської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь