A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Допомога та підтримка ВПО – це вагомо!

Дата: 29.02.2024 13:50
Кількість переглядів: 87

Сьогодні очільник Золочівщини Василь Маркевич зустрівся із міжнародними партнерами, благодійними фондами, громадськими організаціями, які надають допомогу та працюють із внутрішньо переміщеними особами. Відбулась подія у приміщенні Золочівської РВА.

"Це надзвичайно важлива робота та сфера, адже вона спрямована на людей та їхній захист. Дякую партнерам, благодійним і громадським організаціям, жертводавцям за те, що продовжуєте впроваджувати нові ідеї для покращення та адаптації людей, які тікають від війни до відносно спокійних українських міст і селищ.

Вдячність очільнику Львівщини Максиму Козицькому, а також Галині Бордун, голові консультативно-координаційних центрів для ВПО Львівщини, за важливий проєкт, який допомагає матеріально, соціально та юридично інтегровуватись нашим громадянам в населених пунктах Львівської області та на Золочівщині зокрема", - зазначив начальник Золочівської РВА Василь Маркевич.

Важливо зауважити, що у районі також функціонує Офіс підтримки цивільного населення Золочівської РВА для допомоги ВПО. Якщо ви цього потребуєте — звертайтесь до фахівців за адресою м. Золочів, вул. Пачовського, 7.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь