A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Можливість подання заявки на присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України

Дата: 08.02.2024 19:22
Кількість переглядів: 67

До 22 лютого жителі Золочівського району віком від 14 до 35 років  можуть подати заявки на Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Щороку присуджується до 20 таких премій у розмірі 50 тисяч гривень кожна.

Премія присуджується за особливі досягнення, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні за такими напрямами:

1.  Правозахисна та політична діяльність, боротьба з корупцією, розвиток місцевого самоврядування, участь у діяльності органів самоорганізації населення, вирішення питань житлово-комунального господарства.

2.  Національно-патріотичне виховання громадян, утвердження національної ідентичності громадян на основі духовних цінностей українського народу, національної самобутності, підготовка молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, самовідданість, виявлена в захисті незалежності і територіальної цілісності України, популяризація серед молоді служби у Збройних Силах та інших утворених відповідно до закону військових формуваннях та правоохоронних органах.

3.  Вшанування та надання допомоги учасникам боротьби за незалежність України у XX столітті, жертвам політичних репресій та членам їх сімей, впорядкування військово-меморіальних об’єктів, пов’язаних з боротьбою за незалежність і територіальну цілісність України, відновлення та збереження національної пам’яті.

4.  Розвиток волонтерського руху, створення та розвиток волонтерських ініціатив, спрямованих на допомогу населенню для задоволення їх продовольчих, санітарних, медичних та інших потреб в умовах воєнного стану в Україні, інших волонтерських ініціатив, спрямованих на підтримку населення та залучення молоді до відновлення України.

5.  Впровадження підприємницьких ініціатив молоді у створенні, веденні та відновленні бізнесу, створення нових робочих місць, освіта та працевлаштування молоді, у тому числі вразливих груп населення.

6.  Популяризація здорового способу життя, масового спорту, профілактики та охорони здоров’я населення.

7.  Впровадження ініціатив, спрямованих на захист прав дітей, пропагування інституту сім’ї, відповідального батьківства та материнства.

8.  Захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій, охорона навколишнього природного середовища, захист біорізноманіття, надання допомоги, що сприяла збереженню (стабілізації) життя людей в умовах воєнного стану в Україні, евакуація/вивезення/переміщення цивільного населення з територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, на іншу територію України.

Для здобуття Премії районні, органи місцевого самоврядування, громадські об’єднання, які не мають статусу всеукраїнських, відокремлені підрозділи всеукраїнських громадських об’єднань, благодійні організації, засоби масової інформації регіональної або місцевої сфери розповсюдження подають Мінмолодьспорту супровідний лист не більше як на одну особу у довільній формі.

До супровідного листа додаються такі документи:

1) пропозиція про присудження Премії за формою, затвердженою Мінмолодьспортом;

2) матеріали презентації кандидата на присудження Премії (відео-, фотопрезентації, наукові та навчально-методичні публікації, матеріали в засобах масової інформації регіональної, місцевої або загальнодержавної сфери розповсюдження, на веб-порталах тощо);

3) характеристика кандидата на присудження Премії із зазначенням його досягнень (інформації про реалізовані молодіжні проекти та отриманий соціальний ефект) за підписом керівника;

4) копія паспорта громадянина України кандидата на присудження Премії;

5) копія документа, що засвідчує реєстрацію особи в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків із зазначеного Реєстру, внесені до паспорта громадянина України, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті;

6) унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (за наявності);

7) довідка з банку щодо банківського рахунка в національній валюті.

Повний пакет документів надсилається на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна 42, каб. 313а.

Копії документів надсилаються на e-mail: regiomol@ukr.net (в темі листа вказати “Премія КМУ”). Документи, зазначені в пунктах 1 та 3 надсилаються у форматі Word.

За детальною інформацією переходьте за посиланням: http://surl.li/ppuvq

Автор: Соломія Вороновська, провідний інспектор відділу освіти, охорони здоров'я та спорту Золочівської РВА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь