A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Відбулося офіційне відкриття проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 05.02.2024 20:52
Кількість переглядів: 191

Учасниці Lviv Angels - Спортивний клуб черлідингу офіційно дали старт наймасштабнішим учнівським змаганням у нашій державі – «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Відкриття відбулося у вигляді телемосту між Києвом, Київською областю, Дніпропетровщиною, Одещиною та Львівщиною.

«Пишаюся, що діти, вчителі й директори шкіл у нашій області і тут виділилися завзятістю. Серед всіх областей України Львівська лідирує за кількістю зареєстрованих команд – 2875. Це тисячі дівчаток та хлопчиків, які змагатимуться у різних видах спорту! Найбільше команд сформували у Львівському, Стрийському та Самбірському районах.

Спорт – це здорове тіло, гарний настрій, ясний розум, стресостійкість. Він вчить роботи у команді, концентрації, дисципліни, відповідальності і лідерства. Це ті базові гарні речі, яких ми бажаємо нашим дітям, тому проєкт відбувається супервчасно і головне – з дотриманням заходів безпеки. Дякую Президентові за ініціативу»,– зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Вдячність амбасадоркам проєкту у нашій області: Оксані Лівач, Христині Пограничній, Юлії Ткач та Валерії Тереті. Ваші приклади дуже мотивують школярів також розкривати свій спортивний потенціал.

«Головне – позитивні емоції. Але я щиро бажаю кожній команді виграти кубок і привезти його у рідну школу зі словами: «Це ми виграли». Не «я», а «ми»! Тоді це справді буде – пліч-о-пліч», – додав очільник Львівщини.

Перемоги та чемпіонські титули ще попереду, але від Львівської ОВА вже сьогодні учасницям вручили цінні подарунки. Їх придбали за кошти партнерів.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #sclм

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь