A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Оповіщення населення громад Золочівщини – це дії, які можуть врятувати людські життя

Дата: 26.01.2024 15:12
Кількість переглядів: 50

Організація роботи системи оповіщення на Золочівщині залишається пріоритетним напрямком роботи цивільного захисту. Процес оповіщення включає доведення в стислий термін сигналів і повідомлень про небезпеку для населення. Система оповіщення забезпечує не лише доведення сигналів оповіщення, а й інформує про подальший порядок дій населення, яке знаходиться в зоні підвищеної небезпеки.

Сьогодні перший заступник начальника Золочівської РВА Михайло Кулик разом з начальником  відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Золочівської РВА Іриною Білою побували в селі Струтин Золочівської громади. Метою візиту був огляд організації роботи системи оповіщення в громадах Золочівського району. Замовником робіт виступила Золочівська міська рада, а джерелом фінансування – компанія «Карпатські мінеральні води».

«Оповіщення населення про небезпеку відіграє нині в умовах військової агресії ворога важливу роль. Швидке та ефективне інформування про загрози дозволяє людям уникнути потенційних небезпек і вжити необхідні заходи, щоб зберегти своє життя та здоров’я. Тому станом на сьогодні є надзвичайно важливим організувати роботу системи оповіщення населення. Вдячний благодійникам і місцевій владі за піклування про безпеку мешканців Струтинського старостинського округу», - зазначив перший заступник начальника Золочівської РВА Михайло Кулик.

Коли чуєте сигнал «Повітряна тривога!», то прямуйте до найближчого укриття і залишайтеся там до відміни небезпеки. Будьте свідомими та бережіть себе!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь