A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

В навчальному закладі села Ясенівці, що на Золочівщині, відкрили клас безпеки

Дата: 13.12.2023 17:20
Кількість переглядів: 72

Новий клас безпеки запрацював сьогодні у Ясеновецькому ЗЗСО І-ІІ ступенів. Клас обладнаний за сучасними стандартами та чудовим обладнанням, що допоможе учням оволодіти навичками безпеки в освітньому середовищі та повсякденному житті. Традиційно простір поділений на декілька зон: зона мінної безпеки, пожежної безпеки, домедичної допомоги, безпеки життєдіяльності та зону психологічного розвантаження.

Сьогодні на першому відкритому уроці учні дізналися більше про щоденну працю вогнеборців, піротехніків, медиків, поліцейських тощо. Також діти повторили для себе основні правила безпеки, адже буквально кожен квадратний метр приміщення зайнятий наочними матеріалами на цю тематику, та переглянули навчальні відеоролики.

На відкриття завітали – Михайло Кулик, перший заступник начальника Золочівської РВА, керівники та представники ДСНС області та району, Золочівської міської ради, керівництво та педагогічний колектив навчального закладу.

«Дякую сьогодні усім причетним та усім, хто долучився до реалізації проєкту. В часі війни дуже важливо, аби діти, залишаючись на території дитинства, мали змогу здобувати безпекові знання. Такі базові навики допоможуть дітям не розгубитися у різноманітних життєвих ситуаціях та бути готовими до викликів сьогодення»,- наголосив у вітальному слові Михайло Кулик.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь