A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Золочівщині  відбулась важлива подія – урочисте відкриття реконструйованого центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у м.Буськ

Дата: 21.11.2023 16:58
Кількість переглядів: 111

Львівська область є одним з лідерів щодо кількості місць надання адміністративних послуг серед інших регіонів України, тому реконструкція приміщення ЦНАПу в м.Буськ означає якісне отримання адміністративних послуг, а також зменшення бюрократичних перепон та покращення якості обслуговування.

Реалізувати проєкт вдалось завдяки фінансуванню з обласного та місцевого бюджетів -  проведено реконструкцію приміщення адмінбудівлі, закуплено меблі та комп’ютерну техніку. Працюватиме в ЦНАПі 7 працівників та 13 віддалених робочих місць адміністратора ЦНАП у старостинських округах Буської громади. Всього тут надаватимуть 232 адмінпослуги.

«Подяка Львівській ОВА та її очільнику Максиму Козицькому за сприяння. Варто зазначити, що ЦНАП Буської міської ради є ключовою точкою цивільно-адміністративного обслуговування місцевих мешканців та гостей міста. Такі проєкти є довготривалими і довгостроковими, і не потребуватимуть ніяких втручань, сподіваємось, протягом десятиліть. Вони істотно впливатимуть на якість життя громади.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, завдяки яким усе сьогодні відбувається і має сенс. Вони дають нам можливість продовжувати життя і бачити в ньому майбутнє.»,- зазначив у вітальному слові  начальник Золочівської РВА Василь Маркевич.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь