A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

У Золочеві привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом

Дата: 09.11.2023 15:52
Кількість переглядів: 105

Сьогодні перший заступник голови Золочівської РВА Михайло Кулик за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток культури Золочівщини та з нагоди Дня працівників культури та майстрів аматорського мистецтва вручив подяки працівникам культури Золочівщини від імені начальника Золочівської РВА Василя Маркевича та подякував від керівництва Львівської та Золочівської військових адміністрацій.

«Насамперед хочу подякувати нашим Захисникам, що в час війни ми маємо можливість завдяки їм відзначати важливі для нас дати.

Ми маємо памʼятати, що мистецтво – це те, що не дає забувати світу про війну в Україні: письменники, поети, співаки, художники, актори — вони є голосами Українського народу по світу. Саме розвиток нашої культури і ті люди, хто цьому сприяють, допомагають нам не втратити віру у мирне майбутнє, адже культура закладає відчуття приналежності до Нації та ідентичності.

Дякую всім причетним, що ви є тим рушієм, які показують наше культурне багатство, таланти, вміння і традиції. Дякуємо за працю, яка потрібна зараз нам для підтримки нашого морального духу.», – підкреслив у вітальному слові Михайло Кулик.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь