A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Відбулася нарада з питань розвитку ЦНАПів на Львівщині

Дата: 26.10.2023 17:40
Кількість переглядів: 60

У Львівській ОВА підбили підсумки діяльності ЦНАПів області за три квартали 2023року. Нарада відбулася за участі профільних заступників голів районних державних адміністрацій, профільних заступників голів територіальних громад, керівників ЦНАПів. Участь у нараді взяв заступник голови Золочівської РВА Богдан Гринишин.

Під час зустрічі обговорили ряд важливих питань. Зокрема, проаналізували діяльність ЦНАПів Львівської області, окреслили основні завдання створення та вдосконалення діяльності ЦНАПів, визначили пріоритети та головні аспекти в роботі до кінця поточного року.

Особливу увагу було звернуто щодо безбарʼєрності та доступності приміщень центрів надання адмінпослуг, а також виконання найпопулярніших держпослуг із реєстрації актів цивільного стану: «е - Ветеран», реєстрація народження дитини, «єМалятко», реєстрація шлюбу, розірвання шлюбу, зміна імені, реєстрація смерті, зміни до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання, витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, повторна видача свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану та інші.

Нарада проходила у формі діалогу, що дало змогу висловити свої пропозиції та бачення розвитку сфери надання адміністративних послуг, поділитись досвідом та практичними навиками, розповісти про труднощі та проблеми діяльності центрів надання адміністративних послуг на сучасному етапі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь