A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Сьогодні в селі Задвірʼя Красненської громади відбулось офіційне відкриття спортивного майданчика у рамках комплексної обласної програми розвитку культури і спорту

Дата: 26.10.2023 15:11
Кількість переглядів: 63

До офіційного відкриття долучились заступник начальника управління, начальник відділу розвитку спортивної інфраструктури, контролю та діловодства управління молоді та спорту Львівської ОВА Андрій Тур; заступник начальника Золочівської РВА Віктор Олійник, голова громади Роман Фурда, директор Задвір'янського ОЗЗСО І -ІІІ ст., депутат Красненської селищної ради Антін Максимів, духовенство, педагогічний колектив, молодь, учні та жителі села.

Облаштування майданчика забезпечить створення належних умов для занять фізичною культурою та спортом мешканців громади, а також сприятиме розвитку низки пріоритетних на теренах Львівщини видів спорту. Цей спортивний простір стане ще одним місцем для зустрічей дітей, молоді та дорослих, які будуть використовувати його за призначенням.

“На жаль, уже другий рік ми живемо у умовах повномасштабної війни, але те, що спорт живе, спортивний дух розвивається є свідченням того, що ми стоїмо і тримаємось. Дякуємо керівництву Львівської обласної військової адміністрації  в особі очільника Львівщини Максима Козицького, керівництву Красненської селищної ради та усім причетним. Сподіваюсь, що спортивний майданчик добре послужить громаді і на ньому виховається не одне спортивне покоління” – зазначив Віктор Олійник.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь