A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Сучасна комунікація: особливості мовлення в соціальних мережах

Дата: 13.10.2023 11:38
Кількість переглядів: 62

Відбувся навчальний захід  "Людською мовою 2.0: курс професійного зростання для SMM-спеціалістів". Цей курс для людей, які ведуть офіційні сторінки у соціальних мережах департаментів, управлінь і відділів Львівської обласної військової адміністрації та районних військових адміністрацій області.

Що писати? Про що написати сьогодні? Де краще публікувати дописи? Як правильно викласти матеріал? Чи зрозуміло ми подали інформацію? А як її зрозуміє читач? Яка буде реакція людей на ту чи іншу подію?А чи буде зворотній зв'язок і яким він буде? І зрештою, чи оцінить читач Вашу роботу так, як би хотілося саме Вам. Саме такі запитання і ще сотня інших виникають щодня у голові SMM-спеціалістів державних структур. Щоб допомогти розібратися з цією проблемою, у Львівській ОВА організували навчальний захід.

 Говорили про новації у соціальних мережах, впізнаваність державних структур, гумор на офіційних сторінках у соціальних мережах держструктур, нарощення аудиторії та багато іншого. Але найголовнішим було розібратися як писати про людей, для людей і людською мовою.

Допомагали розібратися зі складними темами та ділилися своїми напрацюваннями Марія Курило, Ірина Коваль, Оксана Цісінська, а також запрошені спікери Дзвенислава Ковальчук, Тетяна Пона, Мар’яна Павловська та Андрій Шиманський.

#людськоюмовою

#люди_дії

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь