A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

«Команда в умовах кризи»: для державних службовців категорії «Б» обласної державної адміністрації та райдержадміністрацій провели тренінг

Дата: 02.10.2023 15:48
Кількість переглядів: 144

Сьогодні у Львівській обласній військовій адміністрації провели тренінг на тему «Команда в умовах кризи» для державних службовців категорії «Б» обласної державної адміністрації та райдержадміністрацій.

Учасниками тренінгу від Золочівської районної військової адміністрації були Галина Семчишин, керівник апарату Золочівської РВА, та Петро Кобелька, начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор району, член Національної спілки архітекторів України.

Робота команди в умовах кризи є критично важливою для успішного подолання негативних ситуацій і відновлення нормального функціонування організації чи спільноти. Це сприяє забезпеченню комплексного підходу до управління персоналом, розвитку його потенціалу, формування високопрофесійної та мотивованої команди. На тренінгу учасники обговорили про досягнення цілей, для яких створена організація; стратегічне планування, готовність ризикувати, а також про комунікацію в команді.

Правильна підготовка і виконання зазначених вище кроків може допомогти команді успішно подолати кризу і відновити нормальну роботу, що дуже необіхідне у стані війни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь