A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Золочівщині триває підготовка закладів освіти до початку навчального року

Дата: 11.08.2023 11:04
Кількість переглядів: 57

Скоро 1 вересня, а це означає, що більшість дітей знову сядуть за шкільні парти після канікул. Під час війни – це ще одне із випробувань, яке проходить українська освіта, бо тепер вище знань стоїть їхня безпека.

Начальник Золочівської РВА Василь Маркевич відвідав Спеціалізовану середню загальноосвітню школу №2 з вивченням англійської мови з 1 класу, опорні заклади “Бродівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3” та “Бродівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4”, і Заклад дошкільної освіти №9 в м. Броди.

"Найважливіше було переконатись, що навчальний рік для дітей буде безпечний, адже укриття підготовлені, там є усе необхідне, що може бути у воєнних умовах. Колеги розповіли про готовність до нового навчального року, а також, як будуть намагатимуться покращувати умови навчання для дітей та учнів під час воєнного стану.

Також у рамках візиту на Бродівщину оглянули реконструкцію та будівництво обʼєктів інфраструктури за сприянням Львівської ОВА.

Сподіваємось і віримо, що наступний навчальний рік для наших дітей мине менш тривожно та більш безпечно", - зазначив очільник Золочівщини.

Фото без опису​​​​​​​Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь