A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Напередодні німецька делегація із міста Шьонінгена (Німеччина) відвідала Золочів з гуманітарною місією

Дата: 04.08.2023 16:06
Кількість переглядів: 76

Перший заступник голови Золочівської районної військової адміністрації Михайло Кулик та керівництво Золочівської громади зустрілися з представниками Німецько-українського товариства. Вже вчотирнадцяте із початку повномасштабного вторгнення рф в Україну вони привезли гуманітарну допомогу. Цього разу Золочівська громада отримала вантажний автомобіль (самоскид) із маніпулятором, а нещодавно волонтери передали два автомобілі та навантажувач для потреб громади.

«Ми бачимо як кожен на своєму рубежі наближає перемогу. Ми розуміємо, що без допомоги наших партнерів, нам би було дуже тяжко, і ми, можливо, були б вимушені вже перейти до партизанської боротьби. Ми бачимо, які зусилля докладаються Президентом України, Міністерством закордонних справ та іншими державними структурами для того, щоб нам змогли надати дієву допомогу. І з початку війни ми спостерігаємо, які зусилля робить колектив Золочівської міської ради для того, щоб ця допомога йшла і тут у Золочеві, і золочівським підрозділам. Багато такої допомоги приходить, коли є особисті відносини. Це стосується, у тому числі, і наших друзів з Німеччини та з інших країн. Користуючись нагодою, хочу подякувати від імені керівника Золочівської РВА Василя Маркевича від нас усіх, українців, громадянам Німеччини, яка допомагає нам навчати наших військових, допомагає нам озброєнням, допомагає нашим біженцям», - зазначив перший заступник голови Золочівської  РВА Михайло Кулик.

На завершення зустрічі перший заступник голови Золочівської  РВА Михайло Кулик вручив німецьким волонтерам подяку за допомогу Українцям у боротьбі з російським агресором.

Фотоматеріали надані Золочівською міською радою.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь