A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

У Красненській громаді триває будівництво сучасного ЦНАПу

Дата: 04.08.2023 13:15
Кількість переглядів: 49

Заступник голови Золочівської РВА Богдан Гринишин оглянув хід виконання робіт по будівництву нового приміщення Центру надання адміністративних послуг Красненської громади.

Будівельні роботи розпочались ще минулого року. Проєкт реалізовується за співфінансування обласного та селищного бюджетів. Загалом сюди має надійти понад 6 млн гривень. З обласних програм передбачено майже 3,7 млн гривень, а з місцевого бюджету – майже 2,5 млн гривень. Замовником робіт є місцева рада. 

На даний час виконано 25% від запланованих робі на суму майже 2 млн. гривень. Станом на сьогодні збудовано перший поверх та ведуться підготовчі роботи до будівництва другого поверху. Будівельні роботи планують завершити до кінця року.

Приміщення нинішнього ЦНАПу Красненської громади не відповідають вимогам технічного регламенту, що створює певні незручності його відвідувачам, які змушені витрачати багато часу для вирішення своїх питань. Саме тому виникла потреба у будівництві нового приміщення Центру надання адміністративних послуг Красненської громади.

«Через російського агресора органи влади та місцевого самоврядування мають чимало викликів як сервісного характеру, так і емоційно-морального, бо люди у зв’язку з цими подіями мають багато болю. Благо, що в умовах війни мешканцям громади та ВПО не припиняються надання різних послуг. Тому отримання необхідних послуг у комфортних умовах принесуть позитивні зміни якості життя в громаді. Новозбудований ЦНАП у центрі громади стане яскравим прикладом децентралізації, коли всі питання вирішуються на місці максимально швидко, оперативно та доступно», - зазначив заступник голови Золочівської РВА Богдан Гринишин.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь