A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Золочівщину із Херсонської області повернулись наші краяни, які допомагали місцевим постраждалим мешканцям боротись із наслідками російської агресії

Дата: 01.08.2023 09:57
Кількість переглядів: 100

На початку липня 2023 року відбувся старт проєкту відбудови регіонів “Пліч-о-пліч”.

Проєкт “Пліч-о-пліч” обʼєднав людей, громади, органи місцевого самоврядування для відновлення населених пунктів, які зруйнували російські окупанти. На початку ініціативи 15 тилових регіонів взяли патронатство над 26-ома населеними пунктами Херсонщини. Допомагають технікою, матеріалами, а також фахівцями відповідних спеціальностей.

Золочівщина також долучилась до проєкту “Пліч-о-пліч”. Наші земляки брали участь відновленні об’єктів соціальної інфраструктури у місті Херсон, селищі Біла Криниця, селах Нова Зоря і Таврійське.

Подякою Золочівської районної військової адміністрації від імені начальника Золочівської РВА Василя Маркевича за вклад у відбудову України нагороджені представники Бродівської, Золочівської і Заболотцівської громад - Андрій Зайдович, Юрій Терпінський, Андрій Василаш, Роман Громяк, Богдан Надорожний, Петро Громяк та Роман Коза.

«Дякуємо за Вашу роботу, за вияв патріотизму, мужності та людяності! Дякуємо та за те, що за першим покликом Ви зголосились надати допомогу постраждалим мешканцям Херсонщини»,- наголосив перший заступник Золочівської РВА Михайло Кулик.

Величезна вдячність також керівникам та відповідальним особам Бродівської, Золочівської та Заболотцівської громад за належну організацію та сприяння в реалізації проєкту “Пліч-о-пліч”.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь