A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

В Золочеві пройшов Благодійний турнір з футболу в пам’ять про загиблого воїна з Золочівщини Володимира Малюги

Дата: 23.07.2023 19:52
Кількість переглядів: 71

Турнір організували за ініціативою футбольного колективу ФК «Сокіл», Асоціації футболу Золочівського району та небайдужих любителів гри мільйонів Золочівщини. Змагання відбувались на місцевому стадіоні з однойменною назвою. Участь прийняли 4 команди із Золочівського району – «Сокіл» м.Золочів, «Буг» с.Білий Камінь, «Золота Липа» с.Ремезівці, «Промінь» с.Гончарівка.

На відкриття Благодійного турніру завітав перший заступник голови Золочівської РВА Михайло Кулик, який вручив подяки батькові загиблого Героя Ярославу Михайловичу Малюзі та гравцю золочівського «Сокола», який захищав Батьківщину в лавах ЗСУ на передовій Роману Бардокіну.

«Сьогодні все заради пам‘яті — заради пам‘яті про нашого земляка, який загинув, захищаючи нас . 7 липня 2022 року Володимир Малюга встав у небесний стрій. Володимир був гравцем команди села Плугів та активним пошановувачем футболу.

Футбол вид спорту, що вчить перемагати, вчить гідно приймати поразки, вчить щоразу бути сильнішим, і зрештою – учить постійного вдосконалення не тільки фізичного, але й морального. Зважаючи на те, скільки благодійних чемпіонатів відбулось і скільки вдалось допомогти нашим воїнам, постраждалим від війни та усім тим, хто цього потребує, – можна впевнено сказати, що кожен із вас зараз впевнено працює на наближення нашої перемоги.

Вдячний усім за цю ініціативу — зробити цей турнір сьогодні в пам‘ять і згадку Володимира та всіх загиблих українських воїнів. Така в нас історія, і таке випробування, яке ми, всі українці, маємо пройти гідно. Дякуємо ЗСУ за кожну можливість проживати ці моменти. Вічний спокій усім загиблим, кого більше з нами нема.

Ми обов’язково переможемо! Слава ЗСУ! Слава Україні!» ,- наголосив Михайло Кулик.

З результатами турніру можна ознайомитись на сайті Асоціації футболу Золочівського району посиланням http://ffbr.org.ua/turnir-volodymyra-malyugy/.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь