A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Консультативно-координаційний центр при Золочівській РВА інформує про діяльність за тиждень, що минає

Дата: 21.07.2023 19:55
Кількість переглядів: 58

Консультативно-координаційним центром цього тижня було опрацьовано55 анкети від внутрішньо переміщених осіб та надано 143 послуги. З них:

  • 56 психологічні послуги;
  • 85 гуманітарних;
  • 2 юридичних.

БО «Єзуїтська служба у справах біженців» в приміщенні УСЗН роздала 85 пакунків гігієни та 30 портфелів для діток 1-3 класів з числа ВПО.

Психологічну допомогу надають представники таких організацій: «Людина в біді» провела групову зустріч в прихистку «Рідний дім» та було проведено індивідуальні заняття для людей з числа ВПО,які провела психолог Маряна Гук.

«Мальтійська служба допомоги України»- організації здійснює щотижневі виїзди у колективні центри розміщення, а також працюють безпосередньо у нашому ККЦ. Цього тижня були здійснені виїзди в c.Поморяни та с.Сасів де провели зустрічі в прихистках.

Первинну психологічну допомогу надає психолог Центру- Вікторія Кубішин, яка, при необхідності подальшої допомоги, скеровує особу до партнерів, а також працювала в прихистку шпиталі Свідерського.

БО «Данська Рада у справах біженців» провела виїзд в с.В.Вільшаниця та с.Хильчиці для надання допомоги людям в яких постраждало житло в наслідок ракетних обстрілів. У с. Велика Вільшаниця представники Данської ради у справах біженців склали акти та провели анкетування по тих адресах, які постраждали від ракетної атаки. Декілька родин з Вільшаниці відмовились від отримання допомоги. Мета анкетування це отримання матеріальної допоги постраждалими від ракетної атаки 06.07.2023

БО «Карітас Золочів» проводив видачу на гуманітарної допомоги.

БО “NEEKA” у с.Білий Камінь в приміщенні шпиталю доктора Свідерського юристом, психологом було проведено групову зустріч для ВПО . Відвідали захід36 чоловік. Та надана цільову допомогу для ВПО.

Мобільна клініка репродуктивного здоровя ( кординатор Чемерис Олена) провидить виїзди по району. Цього тижня були проведені прийом хворих в Амбулаторії с.Ремезівці.

#консультативно_координаційні_центри_Львівщини

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь