A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Сьогодні у приміщенні Золочівської районної державної адміністрації відбулась нарада з головами та представниками територіальних громад з питань цифровізації

Дата: 18.07.2023 13:05
Кількість переглядів: 66

На нараді обговорювали можливость створення та впровадження єдиної сучасної інформаційно-цифровох інфраструктури для регіону.

Зустріч провели Олександр Кулепін, заступник голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Львіської ОВА, Максим Столярчук, начальник управління з питань цифрового розвитку, Марія Бончак, начальник Відділу державної реєстрації, цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Золочівської РВА. Обговорення відбулось у рамках Регіональної програми інформатизації «Цифрова Львівщина» на 2022-2024 роки.

Чому це обговорення є важливим і дійсно на часі? Система єдиного документообігу дозволяє ефективніше приймати рішення, зменшує час проходження документів усередині установ, сприяє контролю за виконанням наказів і розпоряджень, допомагає людям з обмеженими фізичними можливостями мати доступ до документів у віддаленому форматі, а загалом вона матиме глобальний ресурсний ефект. Такі рішення під час війни є особливо пріоритетними, адже мати можливість впроваджувати та зберігати документи у електронному середовищі зменшує ризик їх фізичної втрати внаслідок незвичайних обставин.

Після завершення робочої наради, Буська, Красненська та Заболотцівська територіальні громади отримали портативні зарядні станції малої потужності Goal Zero - Power Stations Yeti 500X, які є в межах проєкту «Сприяння безпеці громадян України у відповідь на кризу, спричинену війною», що реалізується ПРООН за фінансової допомоги Уряду Японії.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь