A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

В Золочеві відбулась нарада з питань розвитку ЦНАПів у громадах Золочівського району

Дата: 07.06.2023 14:48
Кількість переглядів: 118

В роботі наради організованій Управлінням з питань цифрового розвитку Львівської ОВА за підтримки Золочівської РВА та під головуванням начальника Відділу розвитку надання адміністративних послуг Львівської ОВА Галини Тупісь взяли участь - заступник начальника Золочівської райдержадміністрації Богдан Гринишин, начальник Відділу державної реєстрації, цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Золочівської РВА Марія Бончак ,профільні заступники голів громад Золочівщини, керівники ЦНАПів громад району.

«Найголовніше, що сьогодні маємо обговорити – ваші очікування від вдосконалення ЦНАПів, ви можете ставити питання, які потім будуть винесені на обговорення, вказувати на поточні або потенційні проблеми у певних сферах надання адміністративних послуг. Бажаю сьогодні Вам плідної та якісної роботи, конструктивного діалогу. Сподіваюсь, що сьогоднішня нарада буде продуктивною та змістовною з усіх окреслених питань.»,-наголосив Богдан Гринишин у вітальному слові.

На нараду були винесені наступні питання:

- Загальна інформація про ЦНАПИ району;

- Основні завдання створення вдосконалення діяльності ЦНАП, в якому обговорили такі аспекти як, приміщення та інфраструктуру, створення віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАП, ауталізацію документів, доступ працівників до реєстрів, моніторинг та аналізування діяльності ЦНАПів.

- Потреба співпраці Львівської та районних державних адміністрацій та громад у розвитку ЦНАП та інші питання.

Під час наради усі присутні мали змогу висловити свої пропозиції та бачення розвитку сфери надання адміністративних послуг, поділитись досвідом та практичними навиками. Відрадно, що цьогоріч на Золочівщині заплановано відкриття та ремонт ряду приміщень для потреб ЦНАПів, що безперечно зумовить підвищення якості обслуговування мешканців району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь