A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Анонс!

Дата: 16.05.2023 17:19
Кількість переглядів: 111

Золочівське районне управління Головного  управлінням Держпродспоживслужби у Львівській області  інформує, що 24.05.2023р. в  11  годині у сесійному залі Золочівської ТГ (м.Золочів , вул.Чорновола, 3)  відбудеться  зустріч  у форматі «круглого столу» на тему: «Захист прав споживачів в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні», «Дотримання вимог законодавства у сфері безпечного поводження з харчовими продуктами».

Питання для обговорення в рамках заходу:

  1. Захист прав споживачів в період запровадженого воєнного стану, забезпечення рівноваги прав та інтересів суб’єктів споживчої політики.
  2. Дотримання законодавства у сфері захисту прав споживачів, видача розрахункових документів, забезпечення безготівкової форми розрахунку, заборона використання пластикових пакетів.
 3. Державний ринковий нагляд в умовах воєнного стану. Контроль та інформування споживачів і бізнес про можливі наслідки використання продукції, яка не відповідає вимогам Технічних регламентів, ЗУ «Про загальну безпечність непродовольчих товарів».
  4. Взаємодія з територіальними громадами в частині регулювання відносин, пов’язаних з виробництвом, розповсюдженням та споживанням реклами на територій області.
  5. Особливості здійснення контролю за дотриманням антитютюнового законодавства.
  6. Дотримання законодавства про захист прав споживачів у сфері державних регульованих цін.

  7. Дотримання вимог санітарного законодавства при складанні  меню для закладів  дошкільної та загальної середньої освіти.

  8. Впровадження системи   НАССР в закладах торгівлі, громадського харчування.

     Учасники заходу:

  - посадові особи територіальних громад (відділи ЖКГ, соціально-економічного розвитку, торгівлі, освіти), представники суб’єктів господарювання у сфері торгівлі  та громадського харчування,  представники громадських організацій у сфері захисту прав споживачів;

  - посадові особи Управління захисту споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області та  посадові особи Золочівського районного  управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь