A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

В Золочеві відбувся тренінг з міжособистісної комунікації для фахівців державної служби

Дата: 03.05.2023 15:20
Кількість переглядів: 125

З ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького такі навчання проходять працівники Львівської ОВА та районних адміністрацій Львівщини.

В заході прийняли участь заступники начальника Золочівської РВА Богдан Гринишин та Віктор Олійник, керівник апарату Золочівської райдержадміністрації Галина Семчишин, працівники адміністрації та державних установ.

«У сучасному світі, коли ми маємо безліч завдань і обов'язків, ефективна міжособистісна комунікація часом стає ключовим чинником успіху. Запорукою успішної роботи у всіх сферах в тому числі в сфері держаної служби – це здорова та правильна комунікація. Колись ми теж могли не задумуватись, як ми говоримо, що ми говоримо і чи має ця розмова якийсь вплив. Але, як ми бачимо зараз, коли в соціальні мережі можуть виставити кожне слово, чи коли від ведення комунікації може залежати багато важливих моментів, – стає зрозуміло, що слова мають реальну вагу. А також важливо не тільки говорити, але й вміти слухати. Впевнений , що сьогоднішній тренінг дасть змогу зрозуміти багато важливих речей і вдосконалити нові навички.»-, зазначив у вітальному слові Богдан Гринишин.

Заняття провела кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри соціального забезпечення і управління персоналом Львівського національного університету імені Івана Франка,радник голови ЛОВА з питань управління персоналом Наталія Шегинська, яка у формі тренінгу надала відповіді на запитання як досягти взаєморозуміння, мінімізувати конфлікти, свідомо використовувати активне слухання, різні техніки спілкування, аргументовано переконувати співрозмовника, якісно надавати зворотній зв'язок.

#Львівщина_люди_дії

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь