A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Сьогодні в Золочеві відбувся захід “Безпека громади”

Дата: 25.04.2023 15:00
Кількість переглядів: 73

Регіональне представництво у Львові Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) з реформування сектору цивільної безпеки в Україні, Золочівський районний відділ поліції, Управління патрульної поліції у Львівській області та громадські організації обʼєднались, щоб провести захід “Безпека громади”.

Від Золочівської районної військової адміністрації участь у заході взяли начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури і спорту Золочівської райдержадміністрації Володимир Бартошик та начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Тарас Дума.

На захід прийшли понад 100 дітей та дорослих, щоб підвищити рівень необхідних навичок для надання першої домедичної допомоги, покращити знання безпеки дорожнього руху. До площі Вічевої, де відбувалась зустріч, прибули поліцейські тренери та інструктори, де провели активності у форматі мінітренінгів. Однією із основних цілей заходу є підвищити рівень довіри громади до поліціїї, а також налагодити кращий двосторонній звʼязок.

Такі ініціативи – це надзвичайно потрібна справа зараз, у час війни, коли кожен із нас має бути готовим до різного роду обставин.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь