A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Коротко про головне на Золочівщині за минулу добу

Дата: 19.04.2023 10:00
Кількість переглядів: 75

Слава Україні!

Сьогодні, 19 квітня, розпочалася 420 доба героїчної боротьби Української нації проти російських загарбників.

Коротко про важливі події у Золочівському районі за минулу добу:

  • Сповіщень про повітряну тривогу не було. Дякуємо нашим захисникам за захист на всіх фронтах.
  • Сьогодні на Львівщині графіки відключень не впроваджують. Слідкуйте за інформацією на сайті "Львівобленерго" www.loe.lviv.ua.
  • Золочівським районним відділом поліції опрацьовано 34 звернення, 5 з ознаками кримінальних правопорушень, складено 42 адмінпротоколи.
  • Золочівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області здійснило виїзд в с. Накваша (Підкамінська СелТГ) Золочівського району трапилася ДТП: водій не впорався з керуванням, перекинувся автомобіль. Будьте обережні за кермом!
  • Закликаємо вакцинуватись від COVID-19. В районі створено всі необхідні умови для швидкої, зручної та безпечної вакцинації. Наявні в достатній кількості вакцини CoronaVac та Pfizer. Подбайте про своє здоров’я вже сьогодні!
  • Красненська громада отримала 10 велосипедів з Німеччини від ГО Bikes4Ukraine, які були передані соціальним працівникам КУ «Центр надання соціальних послуг» Красненської селищної ради та вимушено-переміщеним особам з числа тих, хто їх найбільше потребував.
  • Триває робота по облаштуванню житла для усіх людей, які вимушено переїхали у наші громади із зон бойових дій і зараз живуть у комунальних закладах.
  • На Золочівщині працює консультативно-координаційний центр для ефективнішої допомоги внутрішньо переміщеним українцям за адресою: м.Золочів, вул.Пачовського, 7, тел. 067-471-03-29 (приміщення Управління соціального захисту населення) - https://www.facebook.com/profile.php?id=100086487252213
  • Золочівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області попереджає: по території Львівської області: 19 квітня місцями грози, шквали 15 – 20 м/с, град (І рівень небезпечності, жовтий).
  • Дбайте про свою безпеку під час повітряної тривоги, не нехтуйте правилами поведінки та дотримуйтеся усіх рекомендацій. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації! Будьте свідомими та бережіть себе!

Разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь