A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Привітання очільника Золочівщини Василя Маркевича з Великоднем!

Дата: 16.04.2023 09:15
Кількість переглядів: 70

"Сьогодні саме той день, який ще раз нагадує кожному про найголовнішу перемогу, яка коли-небудь існувала. Перемогу добра над злом, віри над безнадією, радості над сумом – перемога життя над смертю.

Наші воїни на передовій, парамедики, волонтери, кухарі є прикладом для всього світу, що можна боротись зі злом навіть у нерівних умовах, навіть коли їхня кількість значно переважає нашу.

Хресна Дорога Ісуса Христа за часом тривала не так довго, скільки триває наша війна. Так чи інакше – обидва шляхи у крові, стражданнях, сльозах матерів. Є ті, хто, зневажають та бажають смерті, але більше сили дають ті, хто стоять на цьому шляху поруч із нами. Симеони, які подають помічну руку та допомагають нести хрест боротьби, Вероніки, які допомагають піднестись і йти далі.

І після найстрашнішого дня, складеного із болю і смертей, рани загоюються, а після найтемнішої ночі усе одно сходить сонце. Ісус Христос уже понад 2000 років кожному із нас є прикладом, що можна подолати все – навіть смерть. Вірю, що і ця історія додає кожному з нас надії і віри в нашу країну та людей, які її тримають.

Наш Бог навчився любити своїх ворогів, але, я думаю, що він не вимагає цього від нас зараз. Наша ненависть – це не основне паливо для боротьби, а любов до ближнього – ось справжнє пальне у цій війні. Росія – це смерть, яку Україна точно переможе!

У Великий День для всієї християнської спільноти можу бажати тільки одного – ніколи не втрачати надії, що все обовʼязково буде! Буде добро, буде любов, буде радість і щастя, буде наша перемога, буде мир! Батьки, дружини і чоловіки, діти, друзі, які не дочекались з війни близької людини – нехай Божа сила і підтримка завжди буде з вами. Усім нам бажаю бути гідними людей, які віддали своє життя за життя наше, не припиняти боротьбу і не залишати все на половині дороги.

Бог завжди біля нас! А наші захисники завжди біля кордонів нашої України!

Христос Воскрес!", - очільник Золочівщини Василь Маркевич.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь