A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Від початку війни в селі Лучківці, що на Золочівщині діє місцевий волонтерський осередок

Дата: 30.03.2023 12:47
Кількість переглядів: 78

«Все змінило 24 лютого. Усі зрозуміли точно, що наш напрям — це допомога хлопцям на фронті. В перший день війни ми зідзвонилися і зрозуміли, що треба щось робити, і ми точно не будемо сидіти без діла. З початком війни наше село надзвичайно згуртувалося» ,- розпочала розмову організатор волонтерського руху в с.Лучківці Валентина Цап.

Тут в невеличкому селі уже понад рік займаються приготуванням їжі для військових. Вареники, котлети, голубці, різноманітна випічка та інші смаколики готуються вмілими руками місцевих господинь. А ще організовують благодійні концерти, плетуть маскувальні сітки та виготовляють заготовки для окопних свічок. За домашніми рецептами налагодили виготовлення м’ясних консервацій – уже передали понад 3 тис. банок гречаних й рисових м’ясних каш та іншої продукції нашим захисникам.

«Опісля ми усе сортуємо та передаємо для відправки на фронт. Хочу подякувати тим хто долучається до допомоги – односельчанам ,підприємцям, волонтерам , молоді, водіям. Загалом усім без винятку – бо наша підтримка Збройних Сил України стала можлива лише в спільній та згуртованій праці. І допомагати Лучківчани будуть до повної Перемоги над ворогом» ,- зазначила п. Валентина.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь