A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Створення національної інфраструктури геопросторових даних та адміністратор створення та оновлення геопросторових даних

Дата: 22.03.2023 14:50
Кількість переглядів: 153

У Золочівській районній державній адміністрації створюється національна інфраструктура геопросторових даних (далі - НІГД), як держателя геопросторових даних, що замовляє, отримує та/або володіє геопросторовими даними та метаданими.

НІГД - взаємопов’язана сукупність організаційної структури, технічних і програмних засобів, базових та тематичних наборів геопросторових даних, метаданих, сервісів, технічних регламентів, стандартів, технічних специфікацій, необхідних для виробництва, оновлення, оброблення, зберігання, оприлюднення, використання геопросторових даних та метаданих, іншої діяльності з такими даними.

Функціонування та розвиток НІГД спрямований на забезпечення ефективного прийняття органами державної влади та органами місцевого самоврядування управлінських рішень у всіх сферах життєдіяльності суспільства, задоволення потреб суспільства в усіх видах географічної інформації, інтегрування у глобальну та європейську інфраструктури геопросторових даних.

Правові та організаційні засади НІГД визначає Закон України «Про національну інфраструктуру геопросторових даних».

Для функціонування та розвитку геопросторових даних НІГД та ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, Відділ містобудування та архітектури Золочівської районної державної адміністрації Львівської області запрошує на постійну роботу на посаду головного спеціаліста (адміністратора) за спеціальністю – геоінформаційні системи і технології, або фотограмметрія та дистанційне зондування, або картографія, або землеустрій та кадастр, або архітектура.

         За детальною інформацією звертатися у Відділ містобудування та архітектури Золочівської районної державної адміністрації Львівської області за адресою: 80700, Львівська область, Золочівський район, м. Золочів, вул. Чорновода, буд.3, кабінет 112


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь