A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Дотація за прирощене поголів’я корів

Дата: 02.03.2023 14:40
Кількість переглядів: 84

Мікро-, малі та середні суб’єкти підприємництва галузі скотарства мають можливість отримати у поточному році фінансову підтримку з обласного бюджету у вигляді дотації за приріст поголів’я корів. Даний напрям передбачений Комплексною програмою підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки. З обласного бюджету на дотацію за приріст корів виділено 9,0 млн. грн.

Дотація надаватиметься суб’єктам підприємництва на безповоротній основі в розмірі до 30 000 гривень за одну голову за прирощене або новостворене поголів’я корів у період з 01 квітня минулого року до 01 квітня поточного року, ідентифіковане та зареєстроване відповідно до законодавства.

Дотація буде нараховуватись на різницю поголів’я корів станом на 01 квітня поточного року до поголів’я корів станом на 01 квітня попереднього року, підтверджених витягом з Єдиного державного реєстру тварин за умови, що загальну кількість поголів'я основного стада не буде зменшено протягом року (до 1 квітня наступного року). Документи на отримання дотації прийматимуться департаментом агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації з 01 квітня до 01 травня поточного року.

Важливо! У разі зменшення поголів’я корів станом на 01 квітня наступного року, одержані бюджетні кошти суб’єкти підприємництва повертають до обласного бюджету в повному обсязі в установленому законодавством порядку.

Детальніше з умовами участі у програмі, переліком та зразками документів можна ознайомитись за посиланням: https://loda.gov.ua/services/programs/18137

Для більш детальної інформації звертатись за тел. (032) 255-50-62, 066 718 09 18.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь