A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Коротко про головне на Золочівщині за минулу добу

Дата: 23.02.2023 10:58
Кількість переглядів: 73

Слава Україні!

Сьогодні, 23 лютого, розпочалася 365 доба героїчної боротьби Української нації проти російських загарбників.

Коротко про важливі події у Золочівському районі за минулу добу:

  • Вчора мали одне сповіщення про повітряну тривогу. Небезпека не справдилася. На Золочівщині все спокійно. Дякуємо нашим захисникам за захист на всіх фронтах.
  • Сьогодні на Львівщині графіки погодинних відключень не впроваджують. Слідкуйте за інформацією на сайті "Львівобленерго" www.loe.lviv.ua.  
  • Золочівським районним відділом поліції опрацьовано 28 звернень, 3 з ознаками кримінальних правопорушень, складено 43 адмінпротоколи.
  • Золочівське районне управління ГУ ДСНС України у Львівській області здійснило виїзд в селище Красне Золочівського району: пожежа в цегляному одноповерховому житловому будинку, критому шифером. Внаслідок пожежі загинув чоловік.
  • Закликаємо вакцинуватись від COVID-19. В районі створено всі необхідні умови для швидкої, зручної та безпечної вакцинації. Наявні в достатній кількості вакцини CoronaVac та Pfizer. Подбайт е про своє здоров’я вже сьогодні!
  • Усі структурні підрозділи Золочівської РВА працюють у штатному режимі та надають відповідні послуги мешканцям району.
  • В Заболотцівскій сільській громаді Благодійний фонд «Рокада» Львів провів роздачу непродовольчої гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, що проживають у приватному секторі.
  • В громадах району продовжують роботу по розгортанню Пунктів Незламності, де можна зарядити телефони та зігрітися. На сьогодні розгорнуто 25 таких локацій, із адресами ознайомлюйтесь за посиланням https://zolochiv-rda.gov.ua/news/1669732670/
  • Триває робота по облаштуванню житла для усіх людей, які вимушено переїхали у наші громади із зон бойових дій і зараз живуть у комунальних закладах.
  •  На Золочівщині працює консультативно-координаційний центр для ефективнішої допомоги внутрішньо переміщеним українцям за адресою: м.Золочів, вул. В.Пачовського, 7, тел. 067-471-03-29 (приміщення Управління соціального захисту населення) - https://www.facebook.com/profile.php?id=100086487252213
  •  Золочівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області попереджає: 23 лютого вночі та вранці на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).
  • Дбайте про свою безпеку під час повітряної тривоги, не нехтуйте правилами поведінки та дотримуйтеся усіх рекомендацій. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації! Будьте свідомими та бережіть себе!

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь